Risgratäng med kyckling (recept från Kikki)

 4 portioner

4 kycklingfiléer i bitar
2 msk smör eller margarin
1 ½ msk Santa Maria Tex Mex Taco bordskrydda
2 dl ris
4 ½ dl vatten
1 hönsbuljongtärning
1 strimlad röd paprika
1 strimlad purjolök
250 g färska champinjoner i klyftor
2 dl Salsa Hot
1 dl creme fraiche
3 dl riven ost

Stek kycklingen i hälften av margarinet. Krydda med Taco bordskrydda. Bryn purjolöken och champinjonerna i resten av margarinet. Koka riset med buljongtärningen i vattnet i 20 minuter. Blanda i purjo, champinjoner, salsa, creme fraiche och 2 dl riven ost. Varva kyckling och paprika med risblandningen i en eldfast form. Strö över 1 dl riven ost och gratinera i 200 grader ca 20 minuter.

Kommentarer
Postat av: emelie

Mmm, vad gott det låter! Kanske man skulle testa...

2009-02-27 @ 16:41:43
URL: http://froken-e.blogspot.com
Postat av: Patricia i Gårdsrådet

Hej!



Vi är fem ungdomar som bor i Höör, en ort i mellersta Skåne. Vi "jobbar" på vår fritidsgård, Älvkullen, och har nu börjat blogga! I vår blogg kan ni följa om vår pengarinsamling, vad som händer på Älvkullen m.m!



Välkommen in & lämna gärna en liten kommentar! :D



// Gårdsrådet

2009-02-27 @ 16:43:50
URL: http://gardsradet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0