Pepparkaksmuffins med grönmögelost
ca 20 muffins
4 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
1 dl matolja (neutral)
1 dl mjölk
1 ägg
2 dl socker
1 tsk mald kanel
1 tsk mald ingefära
1 tsk mald nejlika
150 g grönmögelost
Sätt ugnen på 200 grader
Blanda alla torra ingredienser (förutom grönmögelosten) i en skål
Blanda de blöta ingredienserna i en annan skål och vispa ihop dom
Häll ner de vispade blöta ingredienserna i skålen med de
torra ingredienserna och rör ihop smeten
Fördela osten i 20 små muffinsformar och slå över smeten
Grädda i ugnen ca 20 minuter
4 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
1 dl matolja (neutral)
1 dl mjölk
1 ägg
2 dl socker
1 tsk mald kanel
1 tsk mald ingefära
1 tsk mald nejlika
150 g grönmögelost
Sätt ugnen på 200 grader
Blanda alla torra ingredienser (förutom grönmögelosten) i en skål
Blanda de blöta ingredienserna i en annan skål och vispa ihop dom
Häll ner de vispade blöta ingredienserna i skålen med de
torra ingredienserna och rör ihop smeten
Fördela osten i 20 små muffinsformar och slå över smeten
Grädda i ugnen ca 20 minuter
Kommentarer
Trackback