Mintchoklad CC


200 g flytande margarin
200 g strösocker
3 ägg
200 g vetemjöl
1 tsk bakpulver
några droppar pepparmintsolja
100 g grovhackad choklad

Värm ugnen till 175º (varmluft)
Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt smör, mjöl, pepparmintsoljan och rör till en slät smet.
Fördela 1 msk av smeten i varje form, strö hackad choklad och
ta ytterligare 1 msk smet i formarna strö lite hackad choklad överst
 och baka i mitten av ugnen i 12-15 minuter till muffisen har rest sig och är fasta i mitten.
Ta ut muffisen ur ugnen, lägg över dem på ett galler och låt svalna.

Jag spritsade grädde smaksatt med päronessens och dekorerade med strössel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0