Midsommarmuffins
50 g smör
3 dl mjöl
3 dl socker
3 ägg
1 dl yoghurt
4 tsk bakpulver
2 dl hackade jordgubbar
Garnering:
Jordgubbar (efter behag)
Citronskal
Hackad mjölkchoklad
Ugnstemperatur: 175°C.
Smält smöret i en kastrull.
Blanda sedan med de torra ingredienserna i en bunke.
Vispa sedan äggen med sockret i en separat bunke.
Häll ner äggblandningen, yoghurten och jordgubbarna med de torra ingredienserna.
Häll ner smeten i formarna och placera dem mitt i ugnen i ca 20 min.
Hacka chokladen och riv citronen för dekoration.
Ta ut och låt svalna innan servering.
Dekorera sedan med jordgubbarna, chokladen och citronskalen.
Smält smöret i en kastrull.
Blanda sedan med de torra ingredienserna i en bunke.
Vispa sedan äggen med sockret i en separat bunke.
Häll ner äggblandningen, yoghurten och jordgubbarna med de torra ingredienserna.
Häll ner smeten i formarna och placera dem mitt i ugnen i ca 20 min.
Hacka chokladen och riv citronen för dekoration.
Ta ut och låt svalna innan servering.
Dekorera sedan med jordgubbarna, chokladen och citronskalen.
Kommentarer
Postat av: M O A - S V E
ja det ska man nog testa =)
Postat av: JAANA
Åh, låter underbart gott!
Trackback