After Eight muffins



2 ägg
2 dl strösocker
100 g smält smör
2 dl gräddfil eller yoghurt naturell
4-5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vanilinsocker
4 msk kakao
½ After Eight/muffins
Vispa ägg och socker pösigt.
Rör sedan försiktigt ned margarin och gräddfil/yoghurt.
Blanda de torra ingredienserna i en annan skål, sikta gärna.
Blanda sedan smeten och de torra ingredienserna till en jämn smet.
Skeda upp smet till 3/4 och stick en mintplatta i varje form,
dock ej för djupt då chokladen annars fastnar i botten av formen.
Grädda i 225°C ca 15-20 min.
Tips: Passar utmärkt i ljus (sockerkaksmet) muffinssmet också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0